In cadrul activitatii A3. Furnizarea programului de formare profesională pentru GT de proiect, respectiv subactivitatea S.A.3.1 Organizarea și implementarea programului formativ pentru îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale din cadrul proiectului "S.C.O. - Sprijin pentru Calificare, Ocupare - pocu/1080/3/16/157605", 99 de cursanti care vor participa la cursuri de formare profesionala, incepand cu luna iunie 2023, vor primi cate o portie pe zi de curs, timp de 90 de zile neconsecutive, totalizand un numar de 8.910 de portii.
O portie va consta din:
1. Felul I – supa/ciorba/bors cu carne/peste – minim 200 ml;
2. Felul II – preparat de baza din carne sau peste de minim 200 gr, din care minim 100 gr carne sau peste si 100 gr garnitura;
3. Desert: prajitura/placinta de casa de minim 50 gr sau un fruct;
4. Paine – 100 gr;
5. Apa plata/minerala – 0.5 l.
In cadrul propunerii tehnice, ofertantii vor prezenta meniul orientativ propus pentru o saptamana formata din 5 zile si variante detaliate de meniuri, cu mentionarea cantitatilor. Ofertele ce nu au cantitatile mentionate sau acestea sunt sub minimul solicitat, vor fi respinse.
Locul de livrare: Pitesti, jud. Arges, Alba Iulia, jud. Alba, Mihai Bravu, jud. Giurgiu si Slimnic, jud. Sibiu.
Avand in vedere ca serviciile de catering vor putea fi prestate si simultan, prestatorul trebuie sa prezinte minim 2 mijloace de transport autorizate sanitar veterinar.