Descriere lot procedura

In cadrul activitatii A3. Furnizarea programului de formare profesională pentru GT de proiect, respectiv subactivitatea S.A.3.1 Organizarea și implementarea programului formativ pentru îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale din cadrul proiectului "S.C.O. - Sprijin pentru Calificare, Ocupare - pocu/1080/3/16/157605", 99 de cursanti care vor participa la cursuri de formare profesionala, incepand cu luna iunie 2023, vor primi cate o portie pe zi de curs, timp de 90 de zile neconsecutive, totalizand un numar de 8.910 de portii. O portie va consta din: 1. Felul I – supa/ciorba/bors cu carne/peste – minim 200 ml; 2. Felul II – preparat de baza din carne sau peste de minim 200 gr, din care minim 100 gr carne sau peste si 100 gr garnitura; 3. Desert: prajitura/placinta de casa de minim 50 gr sau un fruct; 4. Paine – 100 gr; 5. Apa plata/minerala – 0.5 l. In cadrul propunerii tehnice, ofertantii vor prezenta meniul orientativ propus pentru o saptamana formata din 5 zile si variante detaliate de meniuri, cu mentionarea cantitatilor. Ofertele ce nu au cantitatile mentionate sau acestea sunt sub minimul solicitat, vor fi respinse. Locul de livrare: Pitesti, jud. Arges, Alba Iulia, jud. Alba, Mihai Bravu, jud. Giurgiu si Slimnic, jud. Sibiu. Avand in vedere ca serviciile de catering vor putea fi prestate si simultan, prestatorul trebuie sa prezinte minim 2 mijloace de transport autorizate sanitar veterinar.