Descriere lot procedura

Serviciile de catering din cadrul proiectului „Sprijinirea îmbunatatirii competentelor angajatilor, prin masuri de consiliere, formare si certificare – REFOCUS”, cu număr de identificare al contractului POCU/726/6/12/135259, ce urmează a fi achiziționate, constau în furnizarea/prestarea/asigurarea serviciului de catering, prin care se va asigura un minim de hidratare si hrana pentru participantii la cursurile de formare profesionala, pentru persoanele înscrise în grupul țintă al proiectului, ce vor avea loc conform datelor obtinute din implementarea proiectului, precum si a realitatii pana in momentul de fata a implementarii proiectului, dupa cum urmeaza:  Locul prestare/furnizare/asigurare a serviciilor de catering este intr-una sau in mai multe dintre urmatoarele regiuni, precum regiunea Sud-Muntenia, Sud-Est, Nord-Vest si Sud-Vest Oltenia, intr-unul sau in mai multe dintre judetele care compun aceste regiuni. Prestatorul isi asuma posibilitatea ca datele din implementarea proiectului sa fie modificate, in sensul schimbarii locatiilor de prestare a serviciilor, la nivelul judetelor si/sau regiunilor indicate anterior, in functie de disponibilitatea grupului tinta si in sensul prestarii acestor servicii si in alte judete si/sau regiuni. I. Prestarea/furnizarea/asigurarea serviciilor de catering in cadrul cursurilor de formare profesionala de CALIFICARE:  Se va asigura pentru minim 56 persoane participante la cursurile de formare de calificare (durata totala a cursurilor de calificare este de 720 de ore), care au o durata de aproximativ 6 ore / zi, in fiecare zi, cate un pachet de hidratare si hrana pe durata desfasurarii acestor cursuri, pentru o perioada de aproximativ 120 zile. (total portii: 6720) II. Prestarea/furnizarea/asigurarea serviciilor de catering in cadrul cursurilor de formare profesionala de SPECIALIZARE:  Se va asigura pentru minim 56 persoane participante la cursurile de formare de specializare (durata totala a cursurilor de specializare este de 60 de ore), care au o durata de aproximativ 4 ore / zi, in fiecare zi, cate un pachet de hidratare si hrana pe durata desfasurarii acestor cursuri, pentru o perioada de aproximativ 15 zile. (total portii: 840) III. Prestarea/furnizarea/asigurarea serviciilor de catering in cadrul cursurilor de formare profesionala NON-FORMALE/INFORMALE (INSTRUIRI IN SISTEM ALTERNATIV FATA DE CEL FORMAL):  Se va asigura pentru minim 218 persoane participante la cursurile non-formale/informale (instruiri in sistem alternativ fata de cel formal) (durata totala a cursurilor non-formale/informale (instruiri in sistem alternativ fata de cel formal) este de 40 de ore, din care Cursul numarul 1 are o durata de 20 de ore si Cursul numarul 2 are o durata de 20 de ore), care au o durata de aproximativ 4 ore / zi, in fiecare zi, cate un pachet de hidratare si hrana pe durata desfasurarii acestor cursuri, pentru o perioada de aproximativ 10 zile. (total portii: 2180)