Descriere lot procedura

• Sala trebuie sa fie cu destinatie exclusiva pentru conferinte sau cursuri de formare, cu o capacitate de cel putin 30 locuri, organizata in sistem classroom sau boardroom, cu asigurarea unei distantari intre participanti de minim1,5 m. • Sala trebuie sa detina autorizatiile de functionare si este obligatoriu sa aiba cel putin urmatoarele dotari: 1 flipchart si consumabilele aferente (hartie si markere),1 videoproiector si ecran de proiectie, mese si scaune pentru 30 de participanti, 1 masa si 2 scaune pentru formtori. • De asemenea sala trebuie sa dispuna de aer conditionat sau de posibilitatea de aerisire si de lumina naturala. • Suprafata salii trebuie sa fie de minim 60 mp. • Salile vor fi localizate in orase din cele 7 regiuni de dezvoltare (cu exceptia Bucuresti – Ilfov), orasele vor fi indicate de Beneficiar cu cel putin 1 luna inainte de utilizarea salii, fiind indicat in acest caz si numarul de zile de utilizare. • Sala va fi utilizata de regula dupa urmatorul program: vineri intre orele 15.00 – 20.00 si sambata si duminica in intervalul 8.00 – 16.00. SERVICII DE CANTINA SI CATERING - Serviciile de catering trebuie asigurate in aceeasi incinta cu sala de curs, de preferinta in imediata apropiere a salii de curs. Serviciile de catering constau in: 1. Coffee break – 1 apa plata / minerala 0,5 ml/pers, 1 cafea/pers si 1 ceai/pers. 2. Pranz: pentru fiecare persoana se va asigura pranzul in regim meniu fix. Fiecare pranz trebuie sa contina: 1 aperitiv/ciorba, 1 fel de baza cu garnitura, 1 salata, 1 desert, paine, 1 apa minerala /plata de 0.5 ml/per. Gramajul minim pentru felul de baza trebuie sa fie de 350 gr de alimente / pers. Meniurile se vor aproba de beneficiar, felurile de mancare nu trebuie sa se repete pe durata a 4 zile. Serviciile de catering se vor asigura dupa acelasi program ca si in cazul inchirierii salii de curs. Cu o luna inainte de utilizarea serviciilor de catering pentru fiecare curs in parte se vor comunica numarul de zile in care se vor presa servicii, precum si numarul de persoane ce vor beneficia de aceste servicii. Meniul va fi diversificat. Toate serviciile ofertate trebuie sa includa si: preparare si/sau achizitie produse, transport hrana, manipulare, livrare, servire, consumabile, utilitati, chirii, tacamuri, vesela, servetele, ambalaje, pahare, cesti pentru fiecare persoana (la fiecare masa/servire); SERVICII DE CAZARE SI CINA Cazarea trebuie sa fie in aceasi incinta cu sala de curs si trebuie sa se asigue exclusiv in unitati clasificate, cu respectarea conditiei de minim 3 stele. Cazare se va asigura in regim single. (prin exceptie si la cerere se vor putea efectua cazari si in regim dbl) Serviciile de cazare se vor asigura dupa acelasi program ca si in cazul salii de curs, respectiv vineri si sambata. Orasele in care urmeaza a se desfasura cursurile de formare se vor comunica cu cel putin 1 luna inainte. Numarul de locuri de cazare necesar pentru fiecare secventa de curs se va comunica cu cel putin 3 zile inainte. • Serviciile de cazare trebuie sa includa mic dejun si cina, acestea se vor asigura in aceasi incinta in care se asigura cazarea participantilor la formare. Cazarea se va efectua in unitati clasificate conform legislatiei si standardelor nationale acceptindu-se unitati de cazare asa cum sunt cuprinse in HG 709/2009 privind clasificarea structurilor de primire turistice Unitatea de cazare sa ofere servicii de receptie 24/7 Se va asigura la cerere, loc de parcare pentru autoturism personal Cina: pentru fiecare persoana se va asigura cina in regim meniu fix. Fiecare cina trebuie sa contina: 1 aperitiv, 1 fel de baza cu garnitura, 1 salata, 1 apa minerala /plata de 0.5 ml/per. Gramajul minim pentru felul de baza trebuie sa fie de 300 gr de alimente / pers. Meniurile se vor aproba de beneficiar, felurile de mancare nu trebuie sa se repete pe durata a 4 zile.