Descriere lot procedura

Prezenta procedura are ca obiect achizitia de servicii de catering - pachete hrana pentru participanți, conform specificatiilor tehnice atasate. Obiectul contractului: servicii de catering cu un total pachet/meniu: 54.096 pachet/meniu. Valoarea totala maximă estimată a contractului: 669.708,48 lei fara TVA. Procedura de atribuire aplicată: Ordinul 1284 din 2016, Procedura competitivă aplicată de beneficiarii privați pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări finanțate din fonduri europene, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin. Evaluarea ofertelor se va realiza prin compararea avantajelor tehnice și financiare prezentate de către ofertanți, in functie de elementele de departajare. In vederea respectarii principiilor economicitatii, eficientei si eficacitatii, Achizitorul va alege oferta cu cele mai multe avantaje pentru realizarea corespunzatoare a scopului proiectului se va realiza prin prezentarea avantajelor tehnice si financiare care motivează alegerea în raport cu celelalte oferte primite. Elementele de departajare a ofertelor primite, in ordinea priorității, sunt prezentate în specificatiile tehnice atasate. Oferta se depune într-un singur exemplar, în original, semnat și ștampilat din partea ofertantului. Ofertele se depun/se transmit prin poştă, curierat sau personal in: Bd. Octavian Goga, nr. 4, bl. M26, ap. 59, sector 3, Bucureşti, Cod Postal 030982, România. Data limita pentru depunerea ofertelor: 02.08.2021, ora 12.00.