Descriere lot procedura

Scopul contractului este de a asigura beneficiarilor adulți ai proiectului, o masă în fiecare zi de participare la cursuri. Ofertantul trebuie să îndeplinească următoarele criterii: 1. Siguranța alimentară: a) Furnizorul va atașa la oferta toate autorizațiile/avizele sanitare și sanitar-veterinare, care trebuie să fie în perioada de valabilitate la data depunerii ofertei; furnizorul va avea obligația de a reînnoii aceste avize/autorizații, cu minim 10 zile înainte ca acestea să expire, în caz contrar, contractul de furnizare va fi reziliat; b) Furnizorul va prezenta – ori de câte ori, beneficiarul va solicita – un certificat de calitate și certificate de analiză a alimentelor furnizate. 2. Descriere produse: a) O masă cu preparate calde (fel principal) cu carne, garnitură, salată și pâine, care sa intruneasca minim 800 calorii, în caserole, ambalate în condiții de igienă sanitar-veterinară, livrata la temperatura de minim 60º C. In caz de nevoie (persoane cu diabet sau vegetariene) se vor realiza la cerere meniuri speciale care sa intruneasca numarul de calorii necesare. 3. Modalitatea, locul și termenele de livrare: a) Alimentele vor fi transportate de la locul de preparare/ambalare în locul de predare; b) Livrarea meselor calde se va face la locatiile si datele stabilite si comunicate de beneficiar în Satu Mare, Carei si Negresti . • Serviciile de catering care urmeaza a fi prestate constau in pregatirea, transportul , manipularea si servirea mesei calde intr-un mod igienic , cu respectarea tuturor normelor sanitare si sanitar veterinare in vigoare si asigurarea curateniei la locul servirii meselor; • Furnizorul va organiza activitatea de catering , care urmeaza a fi defasurata , cu personal calificat; • Furnizorul se obliga sa asigure transportul gratuit si livrarea/realizarea serviciilor de catering , la locatiile specificate de beneficiar in Municipiul Satu Mare, in Carei si Negresti Oas; • Produsele vor fi livrate si puse la dispozitia participantilor in recipiente igienice, asigurand tacamuri si farfurii de unica folosinta corespunzatoare felului de mancare si servetele pentru fiecare persoana; • Prestatorul va prepara hrana din produse agroalimentare de calitate, insotite obligatoriu de certificate de calitate si sanitar-veterinare ,conform listei cu standardele de calitate pentru produsele agroalimentare si va pastra intodeauna probe pentru analiza alimentelor, conform legislatiei actuale; • Beneficiarul va lasa la latitudinea prestatorului meniurile ce vor fi livrate zilnic cu conditia ca sa nu se livreze acelasi meniu in decursul a trei saptamani; • Prestatorul se obliga ca mancarea va fi livrata la temperatura de minim 60º C. • Serviciile de catering nu pot fii subcontractate. Ofertantul este direct responsabil de prepararea si transportul alimentelor. • Meniul va fi variat si va contine : O masă cu preparate calde (fel principal) cu carne, garnitură, salată și pâine, care sa intruneasca minim 800 calorii, în caserole sau ambalate în condiții de igienă sanitar-veterinară, livrata la temperatura de minim 60º C. In caz de nevoie (persoane cu diabet sau vegetariene) se vor realiza la cerere meniuri speciale care sa intruneasca numarul de calorii necesare. Numarul maxim de portii estimate pe toata durata contractului, poate fi de 17.220