Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014 – 2020
Prioritatea Uniunii Europene 2 – Stimularea acvaculturii durabile din punctul de vedere al mediului, eficiente din punctul de vedere al utilizarii resurselor, inovatoare, competitive si bazate pe cunoastere
Obiectiv specific 2.2 - Sporirea competitivitatii si a viabilitatii intreprinderilor din sectorul acvaculturii, inclusiv imbunatatirea sigurantei sau a conditiilor de lucru, in special ale IMM-urilor
Masura: II.2 Investitii productive in acvacultura
Titlul proiectului: ,,Construire restaurant D + P, bazine piscicole si procesare produse din peste, imprejmuire''
Contract de finantare nr. 201/ 27.02.2019
Cod SMIS: 126959
Persoana juridica achizitoare: TRANS – AUTORO SRL
ANUNT DE PARTICIPARE
pentru procedura de atribuire a Contractului de furnizare bunuri - procedura competitiva
Obiectul contractului: Achizitie de bunuri (camera frigorifica rece, camere frigorifice congelare, camera frigorifica tunel congelare, camera frigorifica racire maturare, climatizare zona prelucrare, masina fulgi gheata, camera frigorifica refrigerare_alimente reci), echipamente si dotari