Descriere lot procedura

1. Denumirea şi adresa autorităţii contractante: Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), cu sediul principal în Piaţa W. Mărăcineanu nr. 1-3, Intrarea 1, Sector 1, Bucuresti, 010155. 2. Procedura de atribuire aplicată: procedură simplificată, conform prevederilor Ordinului nr. 1.120/2013 al ministrului fondurilor europene privind aprobarea Procedurii simplificate aplicate de beneficiarii privaţi în cadrul proiectelor finanţate din instrumente structurale, obiectivul "Convergenţă", precum şi în cadrul proiectelor finanţate prin mecanismele financiare SEE şi norvegian pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări 3. Obiect: achiziţia publică servicii de catering si cantina - COD CPV 55500000-5 în localitatea Chiajna, judeţul Ilfov, 20 cursanţi, în perioada octombrie-noiembrie 2015, în cadrul proiectului “COMPERUR-Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural”, ID: 128912, contract nr. POSDRU/135/5.2/S/128912, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni! AXA PRIORITARĂ 5 – “Promovarea măsurilor active de ocupare”, DOMENIUL MAJOR DE INTERVENŢIE 5.2 – “Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă”. 4. Caracteristicile și dotările minime ale spatiului inchiriat: Livrare în localitatea Chiajna, judeţul Ilfov 20 cursanţi/5 zile, în perioada octombrie-noiembrie 2015, zilnică, în funcţie de nevoile beneficiarului, conform unui grafic de livrare comunicat la începutul fiecărei săptămâni. Livrarea şi distribuirea către cursanţi va fi realizată de reprezentantul Ofertantului, şi vor fi incluse ca şi cost în oferta finală. Condiţii de lucru: Ofertantul devenit contractor trebuie să asigure preparate din produse de calitate, în termen de valabilitate, însoţite obligatoriu de toate certificatele de calitate şi sanitar-veterinare. Produsele livrate vor fi însoţite de documentele legale prevăzute de legislaţia în vigoare (facturi fiscale, aviz de însoţire a mărfii, declaraţii de conformitate, certificate de calitate etc). Transportul se va realiza în condiţii igienico-sanitare corespunzătoare, prestatorul având deplina răspundere în acest sens. Livrarea se va face pe baza graficului de livrare şi Proces verbal de recepţie calitativă şi cantitativă. Perioada estimată în care va avea loc prestarea serviciilor este octombrie-noiembrie 2015, cu posibilitatea de prelungire (pe o perioada de cca. 1 luna). Perioada de furnizare a serviciilor va fi stabilita în funcţie de perioada de curs, programa si de modul de desfăşurare a cursului. Adresele de desfasurare ale cursului vor fi comunicate ulterior de achizitor conform unui grafic de livrare. Prestatorul trebuie sa aiba disponibilitatea livrarii meniurilor atat dupa amiaza (pana in orele 21:00), dar si in zilele de sambata si duminica. In cazul aparitiei unor modificari ale graficului de livrare si locatiilor, achizitorul va anunta prestatorul cu minim 48 de ore inainte de livrare. Numarul de persoane pentru care se va livra cateringul va fi anuntat pana in orele 12:00 a zilei respective. Oferta tehnica va conţine minimum 5 variante de meniu cu carne şi 5 variante de meniu de post, cu preţuri fixe şi identice. Se vor asigura următoarele: GUSTARE: va fi compusa (pentru 1 persoană) din: o 1 fel de bază cu carne, minim 150 gr de produs finit / pers. / 1 fel de baza meniu post o garnitură, minim 200 gr / persoană o salata /150 gr o minim 1 chiflă / persoană; o desert preparat/150 gr o apă plată / minerală (sticla separata pentru fiecare participant, minimum 500 ml) ! Nu se vor servi băuturi alcoolice. ! Meniul ofertat pentru prânz nu va conţine ciorbe sau supe. IMPORTANT! Trebuie prezentate minim 5 variante de meniuri, astfel încât să nu se repete in decursul aceleiasi saptamani pe parcursul derulării cursului. Fiecare operator economic va menţiona obligatoriu în oferta sa gramajul pentru fiecare produs, respectiv gramajul total pentru fiecare meniu / persoană. Toate serviciile ofertate trebuie să includă şi: preparare şi/sau achiziţie produse, transport hrană, manipulare, livrare, servire, tacâmuri de unica folosinta, şerveţele, ambalaje, pahare/ ceşti de unica folosinta pentru fiecare persoană (la fiecare masă / servire). Prestatorul va asigura serviciile de deservire pe toată durata contractului: - Modalitatea de servire a mâncării este livrare la caserolă. - Gustarea va fi pusa la dispoziţia achizitorului conform graficului de livrari comunicat de catre achizitor; - Se vor prezenta 5 variante de meniuri pentru fiecare din urmatoarele: meniu cu carne si meniu de post. In cazul în care vor aparea modificări în graficul de livrare, respectiv modificari cu privire la data, acestea vor fi anuntate cu minim 48 de ore înaintea datei prestării serviciilor, fără ca aceste modificări să atragă penalizări sau obligaţia beneficiarului de a plăti mai multe porţii decat au fost efectiv utilizate de către achizitor. Meniul va fi aprobat obligatoriu de către beneficiar. Prin participarea la aceasta procedura de achizitie orice potential furnizor al acestor servicii isi ofera acordul de a accepta o vizita la punctul sau de lucru (de preparare a mancarii), efectuata de catre un reprezentant al Beneficiarului, in prealabil programată, pentru o evaluare a conditiilor de prelucrare/procesare a serviciilor de catering. Serviciile de catering care urmeaza a fi prestate constau in pregatirea mancarii la sediul prestatorului, transportul, manipularea si servirea produselor alimentare si de alimentatie publica intr-un mod igienic, cu respectarea tuturor normelor sanitare si sanitar veterinare in vigoare si asigurarea curateniei la locul servirii meselor. 5. Locul de prestare a serviciilor: Loc. Voluntari, județul Ilfov, regiunea B-IF 6. Perioadă derulare contract: 5 zile 7. Contractul de servicii: servicii 8. Durata contract: 2 luni 9. Ofertele alternative: nu se admit 10. Data publicării anunţului: 29.09.2015, prin publicarea anuntului de participare şi a specificatiilor tehnice nr. 6481DP/29.09.2015 pe site-ul www.fonduri-ue.ro 11. Criteriul de atribuire a contractului de achiziţie publică: Preţul cel mai scăzut 12. Valoarea estimativă: 17 lei inclusiv TVA/persoană (1700 lei cu TVA/valoare totală) 13. Data limită pentru depunerea ofertelor: 12.10.2015, orele 12,00, la Registratura sediului secundar al CNIPMMR, din Str. Dr. Lister, nr. 51, sector 5, București, cod postal 050542. 14. Limba în care se va redacta oferta: română sau orice limbă oficială a Uniunii Europene (tradusă şi legalizată în limba română). 15. Data, ora şi locul deschiderii ofertelor: 12.10.2015, orele 14,00. 16. Garanţiile solicitate: nu se solicită garanţie de participare/bună execuţie. 17. Modalităţi principale de finanţare şi de plată: în cadrul proiectului proiectului “COMPERUR-Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural”, ID: 128912, contract nr. POSDRU/135/5.2/S/128912, Proiect cofinanţat din Fondul Social European, lunar, în termen de 30 de zile de la data recepţiei cantitative şi calitative. 18. Perioada de valabilitate a ofertelor: 60 de zile calendaristice faţă de data deschiderii ofertelor, inclusiv; 19. Toate informatiile privind procedura de achizitie sunt prezentate in Specificatiile tehnice nr. 6481DP/29.09.2015 publicata pe site-ul www.fonduri-ue.ro, sectiunea achizitii privati, anunturi. 20. Informaţii suplimentare se pot obţine de la: sediul secundar al CNIPMMR, persoana de contact: Gabriela Colobanea, Telefon: Tel: 031/860 04 97 int. 107, Fax 021/410 87 34, E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.