Descriere lot procedura

Obiectul contractului constă în prestarea de servicii de catering pe perioada desfășurării cursurilor de calificare nivel 1 şi nivel 2 organizate în cadrul proiectului „Șansa ta pentru o viață mai bună!”, POSDRU/184/5.2/S/154779. Vor fi prestate servicii de catering pe perioada de desfășurare a cursurilor de calificare nivel 1 şi nivel 2 în perioada mai-decembrie 2015, pentru un număr de 364 participanţi astfel: -Cursuri de nivel 1 = 13 serii X 14 cursanţi X 63 zile = 11.466 porţii -Cursuri de nivel 2 = 13 serii X 14 cursanţi X 126 zile = 22.932 porţii Total număr de porţii pentru participanţii la cursurile de formare profesională de nivel 1 şi nivel 2 este de 34.398 . Locatiile de desfasurare a activitatii de formare sunt in regiunile de implementare ale proiectului – Sud-Muntenia, Nord-Est, Sud-Vest Oltenia. Locatiile initiale sunt Sat Viforâta din Judeţul Dâmboviţa, Comuna Perişor din Judeţul Dolj, Comuna Blăgeşti din judeţul Bacău In functie de repartizarea grupului tinta beneficiarul privat va adauga noi locatii sau schimba oricare dintre aceste locatii. Prestatorul va asigura și serviciile conexe, respectiv: transportul produselor la locul de desfășurare a cursului. Prestatorul va furniza serviciile de catering ca urmare a emiterii unor note de comanda fermă in functie de disponibilitatea grupului tinta. Acestea se vor emite cu minim 2 zile inainte de prestarea serviciului şi vor cuprinde toate detaliile legate de locatie, număr de participanti (care poate varia intre minim 14 persoane/zi si maximum 280 persoane/zi) si orele de livrare. SERVICIILE DE CATERING pentru fiecare serie de curs vor consta în: Continut pachet/persoana: 1) Sandwich-ul sau produse de patiserie a)Sandwich-ul (gramaj 300 – 350 gr) trebuie sa prezinte urmatoarea compozitie:  Paine: 100 – 150 grame, sub forma de bagheta, chifla, ciabatta, etc  Branza: 50 – 100 grame (telemea, cas, cascaval, branza topita, mozzarella, svaiter, cheddar, feta, etc)  Carne: 50 – 100 grame (vita, pui sau porc sub forma de snitel, gratar sau mezel (pastrama, muschi, jambon, kaizer, salam superior crud uscat sau afumat, hamburger, șuncă presată, cremvuști)  Legume de sezon – 40-60 grame (foi salata, varza tocata cruda sau murata, ardei, castraveti, rosii, etc)  Cartofi pai – 50-100 grame b) Produse de patiserie (gramaj 300 – 350 gr) : plăcintă ( cu mere sau brânză) sau ruladă ( cu cașcaval, șuncă, salam, brânză, cremwuști) sau pizza diverse sortimente sau baton ( cu cașcaval, șuncă, salam, brânză, cremwuști) sau corn cu cremwuști. 2)Suc sau apă minerală plată/carbogazoasă (0,33l - 0,5 l) - va fi livrata in ambalaj individual de tip doză sau PET, sigilat de producator. Trebuie prezentate minim 6 variante de meniuri, astfel încât să nu se repete in decursul aceleiasi saptamani pe parcursul derulării cursului. Fiecare operator economic va menționa obligatoriu în oferta sa gramajul pentru fiecare produs, respectiv gramajul total pentru fiecare meniu/persoană. Pechetul va fi ambalat individual, in mod igienic si va primi un termen de valabilitate din partea ofertantului. Lunar se va intocmi un proces verbal de receptie a serviciilor care va cuprinde o lista nominala cu beneficiarii, perioada in care a fost prestat serviciul, valoarea serviciilor prestare ( avand ca baza de calcul pretul/persoana conform ofertei financiare). Serviciilor de catering se facturează lunar conform procesului verbal de recepţie , iar plata se face în termen de 30 de zile de la facturare.