Descriere lot procedura

6.DESCRIEREA OBIECTULUI CONTRACTULUI , SPECIFICATII TEHNICE S.C.ATLANTIS MAR GROUP S.R.L. va incheia un contract cu ofertantul castigator prin intermediul caruia prestatorul va asigura servicile de catering necesare pentru asigurarea hranei pe parcursul desfasurarii cursului de initiere scafandru pentru 14 persoane timp de 43 zile. Ofertantul trebuie sa indeplineasca urmatoarele : 1.Siguranta alimentara a) Prestatorul va atasa la oferta toate autorizatiile/ avizele sanitare si sanitar- veterinare, care trebuie sa fie valabile pe toata perioada de derulare a activitatii de catering si va avea obligativitatea reinnoirii acestor avize/autorizatii, cu minim 10 zile inainte ca acestea sa expire, in caz contrar, contractul de servicii va fi reziliat. Prestatorul este direct raspunzator de prepararea, depozitarea, termenele de expirare a produselor si alimentelor, de transportul acestora de la locul prepararii pana la locurile de desfasurare a cursului de scafandru(ex. piscina, etc.) . b)Prestatorul va prezenta – ori de cate ori beneficiarul va solicita – un certificat de calitate si certificate de analiza a alimentelor furnizate. 2.Cantitatea de alimente: a) Pentru cei 14 beneficiari care vor participa la cursul de scafandri din cadrul proiectului, se va asigura hrana preparata care consta in urmatoarele : - masa de dimineata – aprox.ora 7,30 – 8,00 - 1 sandwich / persoana / zi –(chifla cu sunca si cascaval, cu ardei sau sos, cu carnat, etc.) - 1 iaurt 140 gr. / persoana / zi - 1 fruct (banana, mar ,mandarina etc.) / persoana / zi - 1 ciocolata 40-65 gr. / persoana /zi - 1 apa minerala de 1,5 litri / persoana / zi - 1 cafea / persoana / zi - 15 bidoane de apa plata ptr toata perioada Pe durata contractului se va pune la dispozitie un automat de apa cu bidon mare de apa plata cu incalzire si racire amplasat la locatia unde se tin cursurile,care va fi returnat la sfarsitul derularii contractului de catering . Se vor asigura in pret pahare , lingurite plastic si zahar. - masa de pranz – aprox.ora 13,30 - 14,00 – meniu alcatuit din felul I, felul II si desert care va fi servit pe parcursul derularii cursului - 43 zile pentru 14 persoane. Se vor prezenta 4 variante de meniuri la acelasi pret : Meniu 1 - ciorba de pui a la grec cu chifla, cu ardei, smantana - ceafa de porc ( 200 gr.) la gratar cu cartofi taranesti, chifla - salata varza - o felie de tort Meniu 2 - ciorba ardeleneasca cu afumatura, chifla,ardei - piept de pui la gratar ( 200 gr.) cu cartofi prajiti, chifla - salata de rosii cu castraveti - prajituri sau fursecuri diverse Meniu 3 - ciorba de burta , chifla, ardei, smantana, usturoi - escalop ( 200 gr.) cu legume asortate, chifla - salata varza - o felie de tort Meniu 4 – ciorba de vacuta , chifla, ardei, smantana - tochitura porc ( 200 gr.) cu cartofi natur, cu unt si cascaval, chifla - salata varza - prajituri sau fursecuri diverse b) Alimentele vor fi ambalate si transportate in conditii corespunzatoare de igiena sanitar – veterinara. Se vor asigura in pret tacamuri plastic, servetele, sare/piper, saci menajeri . c) Programul cursului se va desfasura pe parcursul a 43 zile si de aceea solicitarea serviciilor se va efectua pe baza de comanda ferma de la Achizitor,transmisa prin email si confirmata de prestator. Persoane responsabile cu derularea contractului de catering, care sa transmita comenzile si sa tina legatura cu prestatorul sunt Tudor Nicolae sau Todet Marcel. 3. Modalitatea, locul si termenele de livrare: a) Alimentele preparate vor fi transportate de la locul de preparare/ambalare in locul de predare cu mijloace de transport autorizate /avizate sanitar- veterinar, fiind in momentul servirii acestora calde si proaspete. In cazuri neprevazute, se poate schimba locul livrarii, cu atentionarea imediata a prestatorului, prin email sau telefonic, confirmat de prestator. Pretul ofertat va include toate costurile necesare pentru serviciile de catering de la prepararea alimentelor si pana la livrarea acestora, inclusiv transportul necesar si toate accesoriile necesare ( tacamuri plastic, pahare plastic, servetele, pungi menajere, etc.) b) Livrarea meselor se va face zilnic, in cantitatea indicata de catre coordonatorul fiecarei etape de curs si de administratorul S.C.Atlantis Mar Group S.R.L., prin email sau telefonic, cu confirmare de primire.